Sunday, October 10, 2010

Heihoo, mu kallid sõbrad!
Kätte jõudnud on pühapäev. Avasin matemaatika vihiku ning meenus karm tõsiasi, homme on kontrolltöö. Iseenesest täiesti tavaline kooliga kaasaskäiv asjake, kuid kui nüüd päris aus olla, olen ma teinud viimased matemaatikatunnid ainult näo, et ma saan aru, jah, uskuge või ei, ma olen puhtast õnnest mõnikord tunnis täppi pannud. Seni olen vedanud ilusa 3 ja 3+ matemaatikas, mis on ka minu ainsad kolmed selles perioodis(!!!), siis seekord, ma kardan et ma sedasi ennast ei vea. Ma ei mõista funktsioone juba sellest ajast saati kui ma siia ilma sündisin, ning sellest ajast saati kui mulle neid esmakordselt tutvustati. Muidugi õpetajad on tublid, teevad oma tööd aga minu ajus on mingi nõksuke, mis ei taha funktsioonidega sõber olla. Aga mitte matemaatikast ei tahtnud mina rääkida.
Olin uurimustööga juba üpris kenast vaeva näinud, salvestasin siis läpakale ja plaanisin sellega edasi tegeleda. Kuid kuna mul oli soov windows 7 järele, panin selle laadima ning kui asi oli arvutisse laetud, avastasin, et kõik mu failid (s.h. isa tähtsad failid) olid kustunud. Kogu mu vaev oli minema visatud ja täna ma enam teha ei viitsi, kolmapäev on tähtaeg, nii et üleskutse kõigile: saatke mulle homseks viitsimist. Ja noh, sellest ma ka ei tahtnud rääkida.
Käisin laupäev Tartus. Sinna läks siis tasuta buss, mis viis meid haridusmessile, väga väikene mess oli ning suurt just targemaks ei saanud. Seega, liikusin Sandriga siis mööda poode, üritasime talle mantlit leida, kuid tulemusteta. Sõime Rehepapis, peab tõdema, et seal on pärast minu viimast käimist kallimaks läinud. Käisime igaskohas pea kaks korda, mitte midagi polnud teha lihtsalt. Rahva Raamat oli kõige põnevam koht, tsekkisime vinüüle ning mina soetasin endale 25.- raanatu "Üks punane kirjaklamber" mis praeguse lugemise põhjal on väga huvitav :).
Laupäeva õhtul külastasin siis esmakordselt Hype the Funki. Sai endale jala sisse augu tantsida, nimelt olid mu saabastes nael või ma ei tea mis terav asi, hommikul oli päris kena avastada ning tunnetada seda auku! :) Aga praeguseks kõik!





2 comments:

  1. ehhhee, ma ostsin sama raamatu, küll aga Viljandist ja kuuke tagasi aga siiani pole aega olnud endal lugeda, meie kirjanduse lektüür on selleks liiga mahukas. Laenutasin juba sõbrale, aga tahaksin ise juba lugeda, tundus huvitav :)

    ReplyDelete
  2. Mul juba lõpp paistab, :). Aga jah ,kohustuslik kirjandus lööb ikka täiega üle noh

    ReplyDelete